Olofsfors Garn & Tyg

Om oss

Om oss

Butiken

Olofsfors Garn & Tyg hittar man på Storgatan 13 i Nordmaling. Som företagsnamnet antyder så finns en koppling till Olofsfors – där fanns butiken ursprungligen, i en charmig vindslokal i den gamla ladugården på bruksområdet. För några år sedan flyttade vi in till Nordmaling och här finns vi nu i relativt stora lokaler med god plats för garn, textil, symaskiner, sybehör och gardintillbehör.

E-handel

Finns ej i dagsläget, men kanhända längre fram i tiden.

Vi hoppas du har möjlighet att besöka oss i den ”fysiska” butiken där du har möjlighet att se och känna på textilier och garn. Där du kan uppleva de rätta färgnyanserna. Där du enkelt och naturligt kan prata med oss...

 

 

 

OGT  exteriîr 11 nov 2015 005r
Garnavd o knappar 24 jan 2016 136r
Butiksvy mot tygavd 24 jan 2016 116r
TygstÑllning 24 jan 2016 071r
TugskÜp o sidenband 24 jan 2016 103r

 

Ägare

Gertrud Persson heter jag som driver företaget.

De senaste 20 åren har jag jobbat som egenföretagare i textilbranschen, först i liten skala hemma i garaget och sedan mer och mer aktivt allteftersom verksamheten blivit större. Utöver textilintresset så är jag bl a även road av språk och fotografering. Det är en utmaning att försöka få garnnystan att se spännande ut på bild...

Medarbetare

Emellanåt så jobbar även Monica i butiken. Hon har också mångårig textilerfarenhet, kan allt (ja, nästan i alla fall!) om stickning och har många fina tips att ge när det gäller gardiner.

PortrÑtt G 1 nov okt 2015 048r

Inspiration & råd

Fråga oss gärna om gardiner eller garner, be om sytips eller stickråd. Vår strävan är att hjälpa dig att hitta det du söker och att du ska få inspiration av ditt besök i butiken. Kanske söker du en idé? Tillsammans kan vi hitta både idéer och lösningar.

 

Välkommen till Olofsfors Garn & Tyg!