Olofsfors Garn & Tyg

Om oss

 

 

OGT  exteriîr 11 nov 2015 005r
Garnavd o knappar 24 jan 2016 136r
Butiksvy mot tygavd 24 jan 2016 116r
TygstÑllning 24 jan 2016 071r
TugskÜp o sidenband 24 jan 2016 103r

 

Om oss

Olofsfors Garn & Tyg hittar man på Storgatan 13 i Nordmaling. Som företagsnamnet antyder så finns en koppling till Olofsfors – där fanns företaget ursprungligen, i en charmig vindslokal i den gamla ladugården på bruksområdet.

År 2011 tog vi över lokalerna av textilföretaget Sytex som bedrivit liknande verksamhet här under många år (Har man bott länge i Nordmaling så minns man att ännu längre tillbaka så fanns en livsmedelsbutik på denna adress).

I butiken hittar man garn, textilier, sybehör med mera samt gardinstänger från Hasta.

E-handel

Finns ej i dagsläget.
Vi hoppas du har möjlighet att besöka oss här i butiken på Storgatan 13. Titta in, ta dig lite tid att gå runt i butiken, känn på kvalitéerna både på garn och tyger, njut av alla fina färger och mönster. Fråga oss. Vi hjälper dig att hitta det du söker (eller det du inte visste att du sökte!).

Ägare

Jag som driver företaget heter Gertrud Persson. De senaste 25 åren har jag jobbat som egenföretagare i textilbranschen, först i liten skala hemma i garaget och sedan mer och mer aktivt allteftersom verksamheten blivit större.

Utöver textilintresset så är jag även road av språk och fotografering. Det är en utmaning att försöka få garnnystan att se spännande ut på bild 😉

Medarbetare

Emellanåt så jobbar även Monica eller Agneta i butiken. De har också mångårig erfarenhet garn- och textilbranschen och kan ge goda råd om det mesta.

Inspiration & råd

Fråga oss gärna om garner, textilier, gardiner och gardinstänger eller be om sytips och stickråd. Vår strävan är att hjälpa dig att hitta det du söker och att du ska få inspiration av ditt besök i butiken. Kanske söker du en idé? Tillsammans kan vi hitta både idéer och lösningar.

Välkommen till Olofsfors Garn & Tyg!