Olofsfors Garn & Tyg

Aktiviteter

Välkommen till kvällsträffar och inspirationskaféer!

Kvällsträffarna hålls hos Olofsfors Garn & Tyg (i butiken på Storgatan 13 i Nordmaling). Platsen för inspirationskaféerna, som är ett samarbete med Presteles Trädgårdskafé och Logi, är Hörnsjö. Läs mer nedan!

Kvällsträffar i butiken

Olofsfors Garn & Tyg arrangerar träffar i butiken på kvällstid. Det brukar bli några tillfällen på hösten och några på våren. Temat för träffarna kan vara stickning (oftast), sömnad eller heminredning.

Vi fikar, umgås och har det trevligt. Kanske också lär oss något nytt 🙂

Information om datum för butikskvällarna meddelas på vår Facebooksida. Följ oss gärna »

Du kan också kontakta oss för att få veta vad vila butiksträffar som är inplanerade.

Mona och Gertruds inspirationskaféer

om stickning, trädgård, bakning och hantverk

När intressen möts är det roligt och trevligt att samarbeta! Det är anledningen till att vi på Olofsfors Garn & Tyg AB samt Presteles Trädgårdskafé & Logi arrangerar ”inspirationskaféer” tillsammans.

Gertrud och Mona, vi som är ägare till respektive företag, har redan under flera års tid arrangerat ”Mona och Gertruds inspirationskaféer”. Vad som är nytt är att vi från och med hösten 2019 träffas i Hörnsjö, dit Mona flyttat med sin verksamhet.

Du är varmt välkommen till våra inspirationskaféer!
Information om datum och program för ”Mona och Gertruds inspirationskaféer” meddelas på Facebook. Antingen på FB-sidan för Olofsfors Garn & Tyg eller FB-sidan för Presteles
Trädgårdskafé. (Eller kontakta respektive företag på annat vis för mer information).

Varmt välkommen! / Mona & Gertrud