Olofsfors Garn & Tyg

Fame Rand – höstnyheter från Marks & Kattens

Fame Rand – höstnyheter från Marks & Kattens

Höstens nyheter – ladda ner Marks & Kattens katalog!En hel del nytt har vi att se fram emot på garnfronten! Marks & Kattens kommer bl.a med ett “öglegarn” och även nya härliga färger i den populära kvalitén Fame Trend. Ja, det finns ju numera tre varianter av Famegarnet, nämligen “Fame” (melerat i korta färgsekvenser), “Fame Trend” (melerat i längre färgsekvenser med mjuka övergångar) och höstens nyhet “Fame Rand”. Nya beskrivningar finns det också, titta i Marks & Kattens katalog (ladda ner pdf-filen genom att klicka på bilden ovan) på t. ex de läckra randiga långstrumporna i Fame Rand…

Sirdar Sublime Merino Silk Ett babyplagg stickat i Sublime Baby Merino Silk (från Sirdar) är något extra! Garnet består av 75% extra fin merinoull, 20% silke och 5% kashmir. Många fina modeller finns det att välja på, förutom gulliga babyplagg även beskrivningar för barn och vuxna. Priset ligger på 67:-/nystan. Under sommaren har många kunder upptäckt detta fantastiska garn. Min medhjälpare Åsa har provstickat en liten basker som du gärna får provnypa i.

Omtyckt sjal i “linen” från Marks & Kattens
Bilden: Sirpas sjal i cerise linen
Frågan är om inte sjalen i “linen” från Marks & Kattens är juli månads mest stickade plagg? Åtminstone tycker Åsa, som jobbade i butiken när jag var på semester, att det verkar vara så. Hon har sålt mycket lingarn i alla fall. Lin är skönt att bära, året om! Inför hösten har det kommit ett mönster på en snygg långärmad tunika i linen, med en mysig, lite “pösig” krage (ser lite bohemiskt draperad ut). Titta i Marks & Kattens höstkatalog (klicka på bilden längst upp), så hittar du en bild av tunikan.

Augustibild från bruketHäromkvällen var det så vacker på bruket – särskilt här vid den nedre dammen (en favoritplats!). Tänker ofta att jag borde gå upp tidigt någon morgon och ta en promenad runt bruket och fotografera, men det är svårt att stiga upp…Då är det lättare att göra en tur till Olofsfors bruk en vacker sommarkväll och ta fina bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.