Olofsfors Garn & Tyg

Härliga sommar!

Härliga sommar!

Fagra blommorKan det bli vackrare i naturen än just nu? Det är så fint med alla vilda blommor längs vägrenarna, särskilt framåt kvällskvisten när färgerna framträder som bäst. Trevligt är det också denna tid att vandra omkring på Olofsfors bruk där de gamla byggnaderna är inramade av en skön högsommargrönska. På bruket kan man besöka hantverkare, konstnärer, butiker mm. Kanske delta i en guidad tur och lära sig mer om järnbrukstiden? Vill man slå sig ned med en kopp kaffe och gott fikabröd, ja då går man till Kafé Anno 1762 – ett välbesökt ställe sommartid!

Olofsfors Garn & Tyg håller förstås också öppet under sommaren, må-lö kl 11-16. Här finns vackra sommartextilier, garn, tygmetervara och mycket annat!

En mycket gullig shetlandsponnyUnder brukets dag, som i år gick av stapeln den 2:a juli, var ponnyridningen en uppskattad aktivitet. Lilla snälla Teddy traskade runt med glada barn på sin rygg på de gröna ängarna intill Leduån. På bilden är det Sandra som leder Teddy med ung ryttarinna runt banan. (foto: Maria Persson)

Maria pysslar med Teddy. (Foto: Sandra Höglander)

Högtryck önskas!Angöring av ett stenigt skär, sommaren 2010

Denna blogg tar lite sommarsemester ett tag framöver.Under tiden hoppas jag att min kamera hinner bli reparerad (ja, den föll i golvet från ett bord och mår inte så bra…) så att jag sen kan fotografera alla spännande saker som packas upp i butiken inför hösten!

Fortsatt skön sommar på er allihopa! Låt högtrycken komma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.