Olofsfors Garn & Tyg

Höstnytt från M & K!

Höstnytt från M & K!

Tokyo – tjockt, mjukt och lurvigt garn från M & KTokyo är en ny garnkvalité från Marks & Kattens som består av 45% ull/55% akryl. Stickfastheten är 6 m, 11 varv, på stickor 12 (oops, bäst jag kollar att jag har stickor 12 i lager!).

Vill man njuta av garnet innan det stickas kan man ju alltid lägga det i rabatten!

Garnet säljs i 50 grams nystan, sträcklängden är 35 m. Pris per nystan ca 55:-.I dagsläget finns det beskrivning på en bolero och ett set med basker, halskrage och vantar i kvalitén Tokyo.Carolina Fantasi i ny färgställning!Svart, grått, rött och vitt är en ny färgblandning i Carolina Fantasi (50g = 128m). Garnet tillhör Marks & Kattens “Carolinafamilj” där även akrylgarnerna Carolina och Carro Magic ingår. Dessa garner stickas på stickor 4, stickfastheten är 20 m/28 varv. Om man tittar noga på bilden ovan så ser man den vita tofsen på mössan. Kom ihåg – det ska gärna vara en tofs på mössorna i vinter!

Bolero och pulsvärmare i Fame Rand/FameNytt för hösten är att garnet Fame (Marks & Kattens) nu finns i några enfärgade nyanser som är fina att använda tillsammans med t ex Fame Rand (70% superwash ull, 25% polyamid, 5 % akryl). Stickfasthet för “Famegarner” är 26m/37 v på stickor 3.

Halsduk med volanger i Fame TrendTvå nya nyanser av Fame Trend fanns med i lådan jag packade upp. Färgställning 661 går i ljungrosa toner, den färg som halsduken härovan är stickad i. Färg 662 är melerat i varmt orange/brunt och en aning vinrött.

Mysiga öglegarnet LoveLove finns nu även i ljust konjaksbrunt (eller vad man ska kalla färgen?) plus ytterligare en brun nyans som ännu inte kommit till min butik. Av detta garn stickar man t ex mössor, halskragar, axelvärmare, kuddar mm.

Fin kofta i Marks & Kattens AlpacaDen nätta koftan i Alpaca är både varm och vacker! Beskrivningen är en av alla nya stickmönster som fanns med i leveransen från Marks & Kattens. Välkommen in i butiken så får du se de nya garnerna & beskrivningarna och så kan du kan samtidigt passa på att hämta nya stickkatalogen för hösten 2011 från Marks & Kattens!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.