Olofsfors Garn & Tyg

Marilyn Monroe och James Dean på tyg. Och mera lantlivsromantik!

Marilyn Monroe och James Dean på tyg. Och mera lantlivsromantik!

Filmstjärnetyg med hög glamourfaktor!
Tunga jättepaket med tygrullar och spännande kartonger med kuddar mm har kommit från tygleverantören Boel & Jan. Här i bloggen kan du vara med på uppackningen! Tyget ovan gillar jag verkligen – filmstjärneglamour vill jag ha i hemmet i höst! I form av en våd på väggen eller kanske en kudde i en soffa, eller ett draperi… (Pris ca 185:-/m)
Afrikainspirerat i varma jordfärgerDet Afrikainpirerade tyget i rödbruna toner ger en varm känsla. Kan tänka mig att tyget blir en snygg gardin i ett rum med möbler i mörka träslag eller kanske som kudde i en skinnsoffa. (Ca 170:-/m)
Hett i köketVitlök och het chili passar bra i köket! Även detta tyg går i varma toner och känns helt rätt som höstgardin. (Ca 105:-/m)
Stilfullt med sirlig text och tulpanerBara sååå vackert! Eleganta tulpaner i en vackert röd kontrast mot de lugna grågröna nyanserna i bladverk och bokstäver. Det här metervaran känns ny och fräsch! (Ca 185:-/m)
Bokmärkestyg
Nostalgi, nostalgi! Åh, visst är det fint med bokmärken i tygform!
Hissgardin “Notre Dame”Höstens hissgardiner är mörkt linfärgade. Från Boel & Jan finns bl.a. den här ovan. Just nu finns den hemma i bredden 140 cm. Om jag inte minns fel så har jag även beställt stolsdynor och kuddar i “Notre Dame”serien som borde vara på ingående ganska snart.
Monogramkudde och stolsfodral i linfärgatHär gick det fort när jag skulle fotografera – ingen strykning av volangen hanns med. Stolsdynfodralet, som såg lite platt ut, stoppades snabbt med ett ihopvikt fleecetyg, (skumgummi är nog att föredra). Den runda kudden kommer med innerkudde. Monogrammet är broderat i vaniljvitt som är vackert mot det linfärgade tyget. I den här serien finns även färdig gardikappa på metervara samt längder med knytband. (Vill man inte ha linfärgat så finns samma serie i vitt broderi på vit botten).

Jag packar upp mera i kommande bloggar! Välkommen upp och titta på höstens nyheter.

PS – Jag har påbörjat en lagerrensning av både tyger och garner, redan nu finns en hel del att fynda och mer kommer allteftersom jag hinner prismärka med rödpennan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.