Olofsfors Garn & Tyg

Olofsfors bruk i Gård & Torp!

Olofsfors bruk i Gård & Torp!

Gård & Torp skriver om Olofsfors bruk i juninumret!Tidningen Gård & Torp har gjort ett alldeles fantastiskt flersidigt reportage om Olofsfors bruk. Bilderna är mycket vackra och texten innehåller fin information om vårt härliga bruk. Kan bara säga – köp detta nummer, läs och njut.Framsidan av Gård & Torp, juninumret 2010 med artikeln om Olofsfors bruk.

Kvarnen på Olofsfors bruk, seneftermiddag 1 juni Ja, det är vackert på bruket nu, överallt grönskar det.

Från kvarn till garnÄntligen har jag fått hem färgerna vinrött och blått i Florens. Garnet kommer från Marks & Kattens som också har gjort beskrivningen på det eleganta linnet ovan. Förutom linnet finns beskrivning på en kortärmad kofta (samma mönsterstickning används) och en vacker sjal, allt i Florens.

Hallonfärgade prickar på ljusrosa bottenEn tygrulle med hallonprickig trikå kompletterar nu den rosa kollektionen med randiga och blommiga tyger. (Svart prick, lite mindre på vit botten och svartvitrandig trikå finns också).

Skydda barnen med en solhatt
I sommarsolen är det skönt med en solhatt, både för små och stora. Butterick har flera modeller av hattar till barn. Det är bara att välja en modell och hitta lite lämpliga tygbitar och slå på symaskinen. Kom gärna och titta i butiken, det finns många somriga tyger att välja på! Vill man hellre sticka så finns det t.ex. fina modeller på virkade hattar och kepsar från Svarta Fåret, Sandnes Garn, Sirdar m.fl.

Svart tyll med sammetsprickar
Oemotståndligt. Svart tyll med sammetsprickar. Kanske sticker det fram under en kjol, kanske ligger det som ett löst lager ovanpå ett sytt plagg, kanske man gör en sjal av det, kanske….ja, kanske syr man en blus där vissa delar består av den sammetsprickiga tyllen…möjligheterna är många!

Föreställning med Artediskolans estet-9:orPå Artediskolan, Nordmaling, bjöds det rolig och läskig underhållning i fredags, 29 maj. Pjäsen hette “Sjukt” och utspelade sig på ett sjukhus. Serien “House” är rätt tam i jämförelse…Tack alla estet-nior för en mycket underhållande stund med härlig musik, fängslande teater, snygga kulisser och läckra effekter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.