Olofsfors Garn & Tyg

Sett på sylan – Paparazzibilder från bruket!

Sett på sylan – Paparazzibilder från bruket!

Fräck fåtölj
En sliten fåtölj har blivit som ny efter helgens sylan på Olofsfors bruk! Flinka fingrar, starka nypor, tjusigt tyg, lite vadd, en riktigt bra häftpistol, samarbete och glatt humör – det är bra ingredienser om man vill pigga upp en gammal trotjänare.

Tomtar i tid
Och se här! En av deltagarna ligger minsann steget före och har redan fixat (efter lite sprättande bara) julbonaden som skall förgylla hemmet om några veckor!

Haute couture i Olofsfors
“Paris”, “New York”, “Milano” håller på att hamna i bakvattnet vad mode beträffar. Nu verkar modeskapandet vara lokaliserat till Olofsfors bruk. En sylanare skapade där på en och en halv dag en kollektion bestående av en snitsig kort kjol med broderi och mobilficka samt ett par välsittande byxor med hällor (och mobilficka) i ett sobert ylletyg med lätt stretch.

Tuff väska med prickigt foder
Gucci, Prada, Louis Vuitton – se upp för konkurrensen ifrån norr! I Olofsfors har en ny väskmodell sett novemberljuset, gjord av gamla jeans, ett blixtlås och som pricken över i, ett prickigt foder förstås! Sydd av en skicklig sömmerska.

Allt som glimmar är guld
Av den rödaste sammeten och de guldigaste fransarna skapas kungliga gardiner för slott och koja. Detta är den nya gardintrend som vuxit fram i Olofsfors under helgen. Får vi se liknande gardiner i Sköna Hem, Plaza, m.fl inredningstidningar, till våren?

Mer rapportering från sylanet i Olofsfors kommer när fotografen framkallat resten av filmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.