Olofsfors Garn & Tyg

Tiden är mogen!

Tiden är mogen!

Nu tar jag klivet från att enbart ha varit bloggläsare till att bli bloggare! Hur skall det gå? Kommer jag att sköta mig och uppdatera min blogg, jag som knappt kommer ihåg krukväxterna…? Tiden får utvisa!

sockgarn med aloevera och vitamin E

I denna min premiärblogg tänkte jag pigga upp er alla med ett par vitaminstrumpor! Yes, ni hörde rätt – det skall vara vitamin E i strumporna i höst. Från tyska Online kommer sockgarnet som innehåller både jojobaolja, aloevera och vitamin E. Garnet mönstrar sig läckert och stickas på stickor 3,5.

Nya garnkvalitéer droppar in allteftersom i höst. Från Sandnes Garn kommer det “lagomvarma” och mjuka garnet mini duett som är en blandning av behaglig bomull och värmande ull. Fina beskrivningar finns till både barn och vuxna – riktigt trendigt blir plagget med kanter av mormorsrutor!


Flicktunika med mormorsrutor, stickad i miniduett från Sandnes Garn.

Jaha, tänker kanske vän av ordning. Skall här bara pratas garn? Nej, nej – självklart inte, höstmodet består inte enbart av stickat. Ingen har väl missat att glencheckrutan är het som en härdsmälta hösten 2009? (Se t.ex. den snygga klänningen på omslaget av Tidningen Lantliv , senaste numret)

Ett spänstigt bud (tog trapporna med studs!) levererade tygerna på bilden ovan till butiken i förra veckan. Överst, svartvit glencheckruta, under denna packe en något punkinpirerad röd/svart ruta, underst ett hederligt ulltyg i en tunnare kvalitet. Tänk kjol, kavaj/blus, tunika…

På återhörande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.