Olofsfors Garn & Tyg

Vårfina tyger!

Vårfina tyger!

Vårfina tyger!

FärgglattNu har vi fått in en hel del nya metervaror till butiken, bl. a de färggranna tygerna på bilden ovan! Kanske det är dags att sy en ny, riktigt pigg gardinkappa till köket?

Vackra blommorFrån Boel & Jan ab kommer de vackra tygerna med botaniska mönster som finns i en blågrön och en beigebrun färgställning, båda på naturvit botten. Även det stormönstrade stilfulla tulpantyget kommer från samma leverantör.

Hundtyg och kattygÄntligen har vi fått hem tyger med hund- och kattmotiv! Kvalitén är lite kraftigare så tyget passar utmärkt att sy t ex väskor och kuddar av. Ovanför kattyget syns en tunnare gardinmetervara som går i naturvitt/grått/svart.

TygängelNågra jättesöta små tygänglar anlände i en kartong. En av dem satte sig genast på ett ljuslila virkat kuddfodral som låg på en hylla. Där sitter hon än och blickar ut i butiken!

Ripslöpare i många färgerEn ripslöpare i din favoritfärg gör hemmet vårfint! Just nu har vi många olika sorters löpare i sortimentet, ripslöparna som syns härovan och även andra vävda löpare i vackra färger.

Vintervy från Ålidberget, NordmalingVårkänsla får man av alla vackra tyger och textilier som packas upp i dessa dagar, men ute är det fortfarande vinter! Massor av snö har vi här i Nordmalingsområdet, vilket bilden från Ålidbergets utsiktspunkt vid Lusberget visar. Här intill vindskyddet, som vetter mot havet (långt därborta i fjärran), går 5km-spåret förbi. Här stannar man gärna och beundrar utsikten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.